Bemutatkozás

A BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulást alkotó jogász-team széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági jog és a polgári jog terén és számos speciális jogterületen is. A Társulás két vezetője, Dr. Balázs Tamás és Dr. Kovátsits László több, mint huszonöt éve ismeri egymást, s több, mint húsz éves ügyvédi tapasztalattal és munkakapcsolattal rendelkeznek.

 Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk speciális szakterületeken, valamint speciális szolgáltatásokat összetett, sokfajta szakismeretet és tapasztalatot igénylő ügyekben is. Minden ügyben elsőként ügyfeleink igényeinek a megismerését tartjuk a legfontosabbnak, majd ezt követően alakítjuk ki a személyre szóló szolgáltatásainkat a magyar mellett hat idegen nyelven.

 Rendszeresen képviselünk ügyfeleket a különböző európai országokból, a FÁK tagállamaiból és más államokból is.  Számos szakmai szervezetnek vagyunk a tagja itthon és külföldön. Magyarországi ügyfeleink külföldön folytatott tevékenységét  külföldi partner ügyvédi irodáink révén is segítjük.

 Együttműködő partner cégeink révén komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére, különös tekintettel a vállalkozási és befektetési tanácsadásra, adótanácsadásra, könyvelésre, könyvvizsgálatra és ingatlanforgalmazásra.