Ingatlanszolgáltatások

A BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulás, illetve jogelődje, melynek kiemelt szakterületei közé tartozik az ingatlanjog és az építési jog, 1995 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Ügyvédi Társulásunk, a BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulás új tevékenységét, a főleg külföldi ügyfeleink részére létrehozott ingatlanközvetítés és ingatlankezelés szolgáltatást.

Irodánk erőssége, hogy hét nyelven áll ügyfelei rendelkezésére, hiszen a magyar mellett angolul, németül, oroszul, olaszul, spanyolul, valamint franciául is kommunikálunk. Igény esetén a lengyel és török nyelvű kommunikáció is megoldható. Irodánk nemcsak abban egyedülálló, hogy sokrétű nyelvi tudásával hidat képez kelet és nyugat között, hanem abban is, hogy komplex szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére.

Szívesen állunk rendelkezésére, ha:

  • ingatlant keres (akár befektetési céllal) Budapesten vagy Magyarországon,
  • Magyarországra szeretne költözni, s olyan irodát keres, akik a letelepedésben nyújtott jogi segítségnyújtástól kezdve gyermeke iskolaválasztásán keresztül a magyar/angol nyelvtanfolyamig teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani,
  • ingatlanvásárlásához pénzügyi tervezésre, illetve jogi tanácsadásra,
  • a letelepedéshez szükséges tartózkodási és munkavállalási engedélyek megszerzésében segítségre van szüksége.

Irodánk külföldi kapcsolatrendszere azt is lehetővé teszi, hogy ügyfeleink külföldi ingatlanvásárlására vonatkozó igényét is kielégítse. Bővebb információt irodánkról a www.bakolegal.com, valamint a www.bakolegal.ru honlapon talál.

 

Kérdés, megkeresés esetén szívesen állunk rendelkezésére az office@bakolegal.com, valamint a balazs@bakolegal.com címen.