MIKULSKI & PARTNERS Ügyvédi Iroda

A BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulás, valamint a MIKULSKI & PARTNERS Ügyvédi Iroda már hosszabb ideje együttműködik a lengyel ügyfeleknek Magyarországon nyújtott, valamint a magyar ügyfeleknek Lengyelországban nyújtott ügyvédi és üzletviteli szolgáltatások terén. A két ügyvédi iroda ügyfelei minden tekintetben összehangolt szolgáltatásokat tudnak kapni Budapesten, Krakkóban és Varsóban. Az együttműködés egyik formájaként az úgynevezett „helpdesk szolgáltatás” keretében az érdeklődő magyar ügyfelek számára Budapesten a lengyel jogról, a lengyel ügyfelek számára Krakkóban a magyar jogról elérhetők a legfontosabb információk. Mindkét ügyvédi iroda alapértékei közé tartozik az ügyfélközpontúság, az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő megoldások kialakítása, az ügyfelek gazdasági tevékenységének jogi téren való magas színvonalú biztosítása.

A MIKULSKI & PARTNERS Ügyvédi Iroda – többek között – az alábbi területeken áll ügyfelei rendelkezésére: társasági és kereskedelmi jog, nemzetközi kereskedelmi jog, polgári jog, közigazgatási jog, munkajog, bankjog, gazdasági jog, szerződések, versenyjog, csődjog, ingatlan- és építőipari jog, jogi képviselet ellátása rendes és választott bíróságok előtt.

A MIKULSKI & PARTNERS Ügyvédi Iroda a lengyel mellett angol, német és spanyol nyelven dolgozik. Rendszeresen képvisel megbízókat, ügyfeleket a legkülönbözőbb európai országokból, elsősorban Németországból, Ausztriából, Spanyolországból és Hollandiából.

A MIKULSKI & PARTNERS Ügyvédi Iroda tagja a Német-Lengyel Ipari és Kereskedelmi Kamarának (www.ihk.pl), a Spanyol-Lengyel Kereskedelmi Kamarának (www.phig.pl), a Holland-Lengyel Kereskedelmi Kamarának (www.nlchamber.com.pl) és a 2008. március 29-én Budapesten az európai jog alapján megalakult EAST LEGAL TEAM Európai Gazdasági Egyesülés (EAST LEGAL TEAM European Economic Interest Grouping) nevű kelet-európai nemzetközi ügyvédi szervezetnek, melynek a BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulás a magyar tagja.

Együttműködő partnercégeink révén komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére gazdálkodásuk feltételrendszerének kialakításában és működtetésében, különös tekintettel a vállalkozási és befektetési tanácsadásra, adótanácsadásra, könyvelésre, könyvvizsgálatra és ingatlanforgalmazásra.

Elérhetőségek:

Mikulski & Partners
Willa Aniela
ul. Kielecka 19
31-523 Cracow, Poland
Telefon: (+48) 12 410 77 00
Fax: (+48) 12 410 77 01
Email: office@mikulski.krakow.pl
Web: www.mikulski.krakow.pl

Kapcsolattartók:
Andrzej Mikulski, attorney-at-law, partner
Małgorzata Majkowska, attorney-at-law, partner
Ksawery Garapich, trainee attorney-at-law

Budapesten kapcsolattartó: Dr. Balázs Tamás ügyvéd, vezető partner (balazs@bakolegal.com; +36 1 302 5697)