Zöldmezős beruházások, építőipar

Zöldmezős beruházások jogi, pénzügyi lebonyolítása

Tapasztalataink szerint a beruházók a beruházással kapcsolatosan komplex szolgáltatásokat várnak. Erre tekintettel – partnercégeink (ingatlanfejlesztő, adótanácsadó, HR) közreműködésével arra törekszünk, hogy a befektetők komplex szolgáltatást tudjanak igénybe venni, amely magában foglalja a jogi szolgáltatást is.

Építőipari beruházások jogi képviselete

A nagyobb építőipari beruházások lebonyolítása rendkívül összetett folyamat. Több éves tapasztalatunk van az egyes szerződések elkészítésében, a szükséges engedélyek beszerzésében, és az egyes szerződések összehangolásában.

Ingatlan-tranzakciók

A nagyértékű ingatlanok adásvételén túlmenően jelentős tapasztalattal rendelkezünk a külföldi személyek magyarországi ingatlanszerzése, valamint az ingatlanokhoz kapcsolható egyéb szerződések (pl. jelzálogbejegyzés, tulajdonmegosztás, stb.) területén.

Építőipari jogviták

Az építőipari jogvitákban a jogi képviselet ellátása a vonatkozó joganyag és az aktuális bírói gyakorlat ismerete mellett számos más háttérismeretet is megkövetel. Ügyvédi irodánk munkatársai ezen komplex háttérismeretekkel felvértezve járnak el hatóságok, rendes bíróságok és választott bíróságok előtt.